naisten sukat nalle langasta

Naisten lapaset 7-veljesta langasta. Novita Nalle Gjestal Maija Novita Nalle Tekstiiliteollisuus Pallas.


Pin On Knitting Socks

Novita 7 Veljestä 150 g Sukkapuikot.

. Tässä kokotaulukko josta voit tarkistaa silmukkamäärät jokaiselle koolle jokaisessa vaiheessa. Puikolla on varressa 16silmpuikko mutta haluaisin jatkaa kuviota myös jalkaterän päälle mikä aiheuttaa hieman harmaita hiuksia sillä en tiedä pitäisikö jalkaterän päällä säilyttää 16silmpuikko vai riittääkö jos kaventelisi 14 silm puikko. Muista myös Lankamaailman lahjakortti.

Neulo 2 o 2 n toista. Pitkät villasukat - Novita Nallesta. Kuinka monta silmukkaa luon 4-vuotiaan.

Aloitussilmukoita oli 52 varren pituus 10 cm ja kantapäästä kärkeen pituus on 21 cm. Naisten sukat pentinvuosi22 muovittomat villasukat vuonuepentti. Nämä jouluiset Lahja sukat olen neulonut viime kesänä elokuussa.

Neulo sileää raidoitus 66 40 kerrosta aloita kavennukset. Novitan Nalle-lanka on ollut itselleni hieman haasteellinen lanka ja siksi en ole siitä neulonut niin kovin paljon. Niinpä opettaja purki valkoista käsinneulottua villatakkiaan ja neuloi pienokaiselle sukat radan korjaustöiden aikana.

Kesällä on kivointa viettää aikaa puistossa festareilla mökkisaunassa ja marjapuskassa. Novita Oy Neulemalli. Pipo ohjeet vauvalle ja aikuisille sekä aikuisten lapaset.

Puikot KnitPron väriliset nro 3. Työnimenä oli punaiset. Sukkapuikot Novita nro 3 tai.

Sukat Nalle-langasta koko 30. Marraskuu 3 Marraskuun 2019 SNY-paketti. Tutustu ilmaisiin villasukka pipo- ja lapsohjeisiin.

Teen sukkia nalle langasta siis olga sukkia. Miesten villasukat tuunaa perusmallia mielesi mukaan. Käytin sukkiin kahta eri lankaa eli tein sukista raidalliset.

Novita nro 3½ tai käsialan mukaan. - Taito Itä-Suomi ryKenkävero Mikkeli. For the best experience on our site be sure to turn on Javascript in your browser.

Lankavan villasukkaohjeilla ja langoilla neulot kauniit sukat itselle tai lahjaksi. Monta lankakerää menee sukkien kutomiseen siis aikuisen. Iloisenväriset sukat lämmittävät ja piristävät pirteillä sävyillään.

Villasukkaohjeiden arkistostamme löydät ohjeet halusitpa neuloa kirjoneulesukat perusvillasukat pitsisukat tai kauniit palmikkosukat. Nalle-langasta neulotut sukat mahtuvat hyvin niin kumisaappaisiin reinoihin kuin monoihinkin. Viime syksynä aloin hahmottelemaan ruutupiirrosta Maija Isotalon Marimekolle suunnittelemasta Unikko-kuosista.

Nalle-lankaa riittää kuin myös Nalle Taikaa - vaikka en siitä niin tykkääkään. Tässä 8-vuotiaan pojan sukat lankana Nalle ja muutama raita Nalle Taikaa. Muista myös Lankamaailman lahjakortti.

Sukat ovat miehelle mutta ne ovat pieneen 39 jalkaan. Tarina juontaa johonkin käsitöiden alkuaikoihin jolloin neuloin villasukat Nalle-langasta ja niistä villasukista tuli todella löysät. JavaScript seems to be disabled in your browser.

Novita Nalle -langasta neulotuissa villasukissa on vahvistettu kantapää ja kärjessä leveä nauhakavennus. Ohje oli muuten selkeä mutta kantapäätä en siitä oikein ymmärtänyt Neuloin tossuihin Novitan Nalle -langasta muurahaisenpolkukuvioiset varret jotka ompelin kiinni. Puro-langasta lapselle kokoa olevat sukat.

Tähti-langasta voisi tehdä vaikka lapaset. Tein Nalle-langasta villasukat. Naisten lapaset 7-veljesta langasta käsinneulottu.

Käsitöissä keskittymiskyky ei tahdo riittää kovin kunnianhimoisiin projekteihin mutta onneksi silloin voi turvautua helppoihin ja nopeisiin töihin kuten junasukkiin. Oikein sopiva käytettäväksi esim. Kaikki Novitan Nalle-langat löydät täältä.

Perusmallin opittuasi ohjetta on helppo tuunata erilaisilla resoreilla tai helpoilla kirjoneulekuvioilla. Lankamaailman myymälöistä ja verkkokaupasta löydät laajan valikoiman käsityölankoja neulepuikkoja virkkuukoukkuja käsityötarvikkeita norjalaisneuleita ja paljon muuta kymmeniltä eri valmistajilta - lahjaksi tai itselle. Hyvt perusvillasukat lapselle Nallesta.

See more ideas about sukat neulonta neulottua. Neulo värikkäät villasukat koko perheelle. Pitkävartiset sukat nro 40 Nalle Taika -langasta.

Valmiin parin paino on 55. Novita Nalle on lankaklassikko erilaisiin neuletöihin ja sopii erinomaisesti juuri. Nalle-sukkia on Novitaknitsissä lähes sata eri mallia mutta perussukka pitää pintansa.

Vauvan neulottu junasukka miesten ja naisten perusvillasukat. Lokakuun 2019 SNY-paketti saapui. Siis tarvitaan kerä noin 50 grammaa Wool-lankaa tai Nalle - paksummastakin langasta voi toki neuloa mutta ne ovat silloin isommille lapsille sopivia ja sukkapuikot kokoa 25 tai 3 käsialasta riippuen.

Sukat Nalle-langasta koko 33. Kokoja löytyy nyt koko perheelle - neulo itselle tai lahjaksi läheiselle. Langanmenekki Novita Nalle Garden 868 vihreä ja 865 pinkki molempia 50 50 50 100 100 g.

Omaa lankavarastoani olen pienentänyt aika ahkerasti vaikka olen uuttakin lankaa ostanut. Pirjo 1 joulukuun 2021 1 joulukuun 2021 Ei kommentteja artikkeliin Lahja sukat. Taito Shop myymälöistä on saatavana neulelankoja näihin neulontaohjeisiin.

Aloitus 80 silmukkaa 20 spuikko 2 oikein 2 nurin 16 kerrosta. Nalle fuksia ja Taika Koko. 17102020 - Explore Hannele Koivusaaris board Sukkia Nalle langasta on Pinterest.

Ensimmäisenä syntyi lapaset Novita Nalle -langasta ja seuraavaksi sukat Novita 7 Velje. Lanka on ohuempaa kuin perinteinen 7 veljestä lanka. Katsoin sukkien silmukkamäärät vyötteestä ja puikot oli nro 3 niin sukista tuli juuri sopivan kokoiset.

NOVITA NALLE Puikot nro 3 tai käsialan mukaan Tiheys 24 s 10 cm. Ja kovasti hän niistä tykkäsi. Teen kolmosen sukkapuikoilla.

Nämä sukat siis menivät jo syyskuun alussa perille Vantaalle. Sukat ja lapaset Pallas-langasta teetee Lokakuu 4 Lapaset mustat naisten koko. Ohjetta kirjoittelin elokuun ihan loppupäivinä ja nimenkin keksin vasta silloin.

Miesten lapaset teeteen Salla-langasta. Eilen se vihdoin saapui. Ainakin Nalle-langan naisten ohjeessa lukee silmukkaa.

Sukista tuli lämpimät ja pehmeät kuten nalle-langasta yleensä tulee. Lankamaailman myymälöistä ja verkkokaupasta löydät laajan valikoiman käsityölankoja neulepuikkoja virkkuukoukkuja käsityötarvikkeita norjalaisneuleita ja paljon muuta kymmeniltä eri valmistajilta - lahjaksi tai itselle. Vielä kun tekee yhdellä langalla ei.

Sukat on neulottu Novitan Nalle-langasta. Miesten villasukat ilahduttavat taatusti koko suvun miehiä. Siniset pitsisukat Nalle-langasta tällä kertaa nämä on ne toiset jotka mainitsin edellisessä postauksessa.

Kirjoneuletta ette saa vieläkään mutta ihan varmasti niitä tulee sitten syksymmällä viimeistään enemmän. Naisten lyhytvartiset villasukat Nallelangasta.


Helena Ilmainen Neuleohje Villasukkiin Juurakko Creations


Pitkavartiset Villasukat Novita 7 Veljesta Novita Knits Knitting Socks Knitting Socks


Naisen Neulotut Palmikko Villasukat Novita Nalle


Pitsineulesukat Novita Nalle Novita Knits Knitting Socks Socks Lace Knitting


Pin Na Doske Sukki


Katso Ohje Neulo Varikkaat Villasukat Koko Perheelle Kotiliesi Fi


Novita Oy Neulemalli Neulotut Naisen Pitsisukat Knitting Socks Sock Knitting Patterns Pretty Socks


Pinkkiraitaiset Ylipolvensukat Knee Socks Knitting Socks Sock Knitting Patterns


Novita Oy Neulemalli Harmaat Polvisukat Kirjoneuleraidalla Socks Knitting Diy Socks


Pomeranssi Pitsisukat Vanillawool Easy Knitting Patterns Handmade Socks Knitting Socks


2020 Tyttareni Tytolle Varrettomat Novita Nalle Langasta Knitting Socks Socks Knitted


Kirjoneulesukat Novita Nalle Ja Novita Nalle Taika Novita Knits Fair Isle Socks Hand Knit Socks Sock Knitting Patterns


Naisen Pitsisukat Novita Nalle Novita Knits Knitting Socks Knitting For Beginners Knitting


Pin On Anin Neuleohjeet


Ingrid Palmikkosukat Novita Nalle


Perusvillasukat Novita Nalle


Juuri Kirjoneulesukat Novita Nalle


Wiktoriinan Villat Pitkat Villasukat Novita Nallesta Knitting Socks Diy Knitting Knitting


Sydanystavat Villasukat Novita 7 Veljesta Ja 7 Veljesta Polaris Novita Knits Knitting Socks Thigh High Boots Heels Emo Dresses


Sukat Sivu 6 9 Sta Puikot Ja Kera Lankaa


Pitkavartiset Perusvillasukat Novita Nalle


Siniset Burberrytyyliset Sukat Tilauksesta Knitting Socks Socks Knitted


Pitsisukat Nalle Langasta Novita Knits Knitting Socks Sock Patterns Socks


Naisen Kirjoneule Villasukat Novita Nalle


Pitsineule Villasukat Novita Nalle


Novita Nalle Sukat Rakennustyot


Novita Nalle Sukat Rakennustyot


Naisten Sukat Nalle Taika Langasta Puikko Koukku Ja Ompelukone Vuodatus Net


Naisen Pitsineule Villasukat Novita Nalle


Nallesta Sukat Seijan Neulenurkka Vuodatus Net


Marimekko Rasymatto Sukat Novita Nalle Langasta Koko 36 37 Kiilakavennus Kantapaan Alla Marimekko Knitting Socks


Marjo Neuloo Pitkavartiset Sukat Nalle Taika Langasta Fashion Socks

0 Response to "naisten sukat nalle langasta"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel